Vold i mitt eget hjem. Aldri la noen tråkke på deg!

Det har vert så mye. Så mye dritt som jeg vet at jeg ikke fortjener. Jeg ser alltid det beste i mennesker, og vil alltid være venner med folk. Men når noen man har tro på, og noen man faktisk tenker vil gå videre i livet uten meg som kjæreste blir til noen man ikke kjenner igjen, så blir jeg helt satt ut. Jeg har vert ute en vinter natt før og jeg tåler en god del. Men jeg har opplevd ting i det siste som INGEN skal oppleve. Jeg ble tråkket på, bokstavlig talt!

Men den personen har fratatt meg retten i å jobbe grunnet skader jeg har blitt påført og den personen hadde jeg aldri trodd noe sånt om. Den personen har skuffet meg mer enn jeg noen gang hadde trodd at noen skulle skuffe meg.

Jeg er lei meg, trist og sint, fordi ingen kan trampe på meg og mitt liv. JA han har gjort sitt nå. Men alle dere der ute: stikk mens dere kan! Det er ikke noe annet å si. ikke vær redd for å stå på kravene du har. Ikke vær redd for å miste “venner ”, for det gjør du, vennene du trodde du hadde, de forsvinner og lukker øynene sine. Men det er ikke venner. Det er kamuflerte feiginger som ikke ser hva som er rett og hva som er galt. Dem tenker ikke lenger enn nesen sin.

Jenter og gutter! Aldri la noen herse med dere.  Gjør det DU må for å sikre deg selv, for det er ingen andre som gjør det for deg.

Jeg sier ikke mer.

god klem fra Lillyen.

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg