Jeg kjenner en mann som vi alle bør lære av!

Jeg kjenner en mann, jeg har kjent han siden jeg var 16 år og jeg har alltid elsket medfølelsen, godheten, forståelsen, og tålmodigheten han har. Han har fått mye urettferdighet servert her i livet. Strevsom barndom, måtte bli voksen fort og han kunne sikkert lagt seg ned å gitt opp for lenge siden, men det har han aldri gjort!

Han har vert gift, har to skjønne barn, og bor nå alene med sin søte hund og gjør det beste ut av livet sitt.

Forholdet til konen tok slutt, og det er ikke unormalt. Det skjer ofte.

MEN, Jeg blir hver eneste gang så utrolig overrasket når eks konen ringer han og de snakker om barna osv. De er vennlige, hjelpsomme og gode mot hverandre. De snakker sammen som om de er beste venner. Tenk hvor sunt det er for barna? Tenk at barna får oppleve vennskapelig kjærlighet blant skilte foreldre?

For meg er det en drømmeverden, og det vil jeg tro det er for mange andre i en slik situasjon.

Hvorfor hate? Hvorfor være fæl? Det er så mange som går rundt å hater. Bare fordi forhold og relasjoner ikke fungerte slik dem ville, så betyr det ikke at alt er over og at man skal bli hevngjerrig.

Det gjelder å gjøre det beste ut av situasjonen og tenke at kanskje det stygge ordet kunne du holdt inni deg? For det gjør vondt, og du vil aldri oppnå noe av å bli en fæl og ugjenkjennelig person. Du vil bare miste.

Lær av denne personen som jeg verdsetter så stort! Bare en liten nyanse av forståelse for den andre parten kan gjøre så mye. Tro meg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg