Dette var ikke min feil! Jeg skal komme meg over dette også.

Sånn har jeg det nå. Jeg klarer ikke bry meg om alt som skal gjøres og alt som skulle blitt gjort. Jeg er konstant trøtt og skyver mennesker fra meg. Hvorfor skulle folk egentlig bry seg om meg? Jeg klarer ikke forstå at folk faktisk er glad i meg.

Det har vert noen jæv…. uker og jeg er bare helt utslitt. Det er ikke rettferdig noe av dette!

Jeg kunne vert på jobb, tjent penger, vert Lilly. Men nå er jeg bare Lilly når jeg må. Klistrer på meg et smil, går til psykolog, og hjem igjen for å slippe å vise verden hvordan det er inni meg. For det brenner inni meg, det suser så mye tanker i hodet mitt.

Jeg vil starte et nytt liv med nye venner og leve et enkelt og harmonisk liv.

Jeg føler meg som en belastning for min kjære venn Fredrik som alltid stiller opp og er her hos meg for at jeg skal føle meg trygg. Han sier at han vil, men livet har lært meg at det er så mange mennesker der ute som kun er ute etter å være ego. Og det går ut over Fredrik føler jeg. Han vil meg jo bare godt. Han sier han er glad i meg, og i det ene sekundet så tror jeg på han, men i det andre sekundet så sier hodet mitt: Lilly, ingen er glad i deg. Men jeg må endre det tanke mønsteret, jeg må innse at det finnes mennesker som vil meg vel! Jeg har bare vert litt uheldig. Hvem har ikke uheldig i sitt liv? Jeg er ikke den eneste!

Men nok om det. Jeg begynner snart på jobb igjen og håper at jeg kommer på rett spor og føler meg som den gode gamle Lilly.

For dette var ikke min feil. Jeg fortjener å leve et normalt liv fra nå av. Og som Fredrik sier: Du er så mye mer enn du selv ser, du må bare innse at du har SÅ mange kvaliteter, og dem må du bruke.

Og vet dere hva? DET SKAL JEG.

takk til familie og venner og Fredrik! Dere er der i både sol og regn. Jeg elsker dere! Og snart er blomsten Lilly tilbake! Bare vent å se.

god klem fra Lillyen.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg