Covid-19 og valium!!!

 

Jeg har det ufattelig bra, jeg tjener penger i en jobb jeg elsker, har en fantastisk datter som klarer seg over gjennomsnittet bra på skolen, jeg har en stor familie og et knippe venner jeg aldri ville vert foruten.

Som dere vet, så fikk jeg valium av legen i en overgangs fase grunnet svimmelhet sykdommen jeg har. Den dempet det verste når jeg hadde stressende perioder, og jeg ser ikke på det som noe verre enn andre legemidler. Bortsett fra at det er avhengighetsskapende(så jeg anbefaler ikke valium) Men jeg sluttet for lenge siden med valium. Jeg er åpen om min svimmelhets sykdom, og det er da ingenting å skjule, og absolutt ikke for mitt eget barn. Men her i denne verden kan man visst ikke være blogger, være syk, eller snakke åpent…..Når man har barn. Har man barn så må man aldri være syk, ikke vise følelser, lyve og smiiiile dagen lang til naboen. Ja for det er jo fasaden man må opprettholde! (Jeg spyr)

Jeg har begge bena plantet godt på jorden, jeg er bevisst over mine feil og hva jeg må jobbe med, og jeg er ikke redd for å snakke om det. Er det en sykdom så er det ingen grunn til å holde det skjult for sitt eget barn. Det skaper utrygghet hvis man skal lyve om slike ting. Alle blir syke en gang i livet på den ene eller den andre måten.

Jeg stiller heller spørsmål om dem som holder slike ting skjult for sine barn. Hva vil dem tenke hvis mamma eller pappa, bestemor eller bestefar blir syke, og alle rundt dem går å holder munn om det og later som ingenting? Ett ord: UTRYGGHET.

Tenk på det nå i covid-19 tidene. Skal man holde sykdom skjult for sine barn, så er isåfall over halve Norge en gjeng med løgnere.

 

2 kommentarer
   1. Ja. Man får en egen lege til å snakke med barna om nettop sykdom. Selv har jeg vert å snakket med lege på sykehuset da jeg hadde en i nær relasjon med sykdom. Skremmende? Nei. Meget betryggende og ekte!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg