Jeg har ikke ord! Er det virkelig sånn det skal være??

Jeg føler meg overveldet, velsignet, heldig og lykkelig!

Jeg har et liv med barn og jobb. Jeg har mulighet til å jobbe med det jeg elsker mest å jobbe med, og det er mennesker. Men det er litt annerledes denne gangen for det mennesket jeg jobber for er helt unik!

Det mennesket er respektfull, godhjertet, har forståelse og setter pris på sine ansatte.

Jeg har aldri opplevd det før, så jeg må bli vant til at det faktisk finnes slike mennesker. Det er rart å føle at jobben blir et fristed og et sted man kan puste. Jeg trodde det bare var hjemme man kunne puste og være seg selv, men der tok jeg grundig feil.

Takk kjære arbeidsleder for at du er du og at du viser meg at godhet i arbeidslivet FAKTISK eksisterer.

Og min datter, du er et fantastisk vesen. Du lærer meg nye ting hver dag og viser meg verden på en annen måte som gir meg så mye mer enn et A4 perspektiv av livet.

Takk til dere som gir meg en verden som er komplett!

Endelig fredag….. Men….

 

Det er så deilig hver fredag når jeg har min datter. Vi spiser taco, ser film og bare chiller og har det fint i hverandres selskap.

 

Men denne uken har vi begge hanglet, og jeg føler meg verre i dag. Det kan være influensa vaksinen som har gitt bivirkninger men jeg tror jeg har blitt syk. IGJEN!!!!

Håper det er forbigående og at jeg kan finne på ting i helgen. Jeg har kjempe lyst til å svømme for det er så lenge siden og det er noe som gir meg mye energi. Og min datter elsker å gå i svømmehallen med meg. Det har blitt vår greie. Jeg kan jo ikke gå på kino, lekeland osv, så da er det perfekt å gå i svømmehallen og deretter ta seg en tur, brenne bål og grille pølser. Nå drømmer jeg meg vekk…. og det tenkte jeg å fortsette med.

Har dere noe planer i helgen da?

God klem fra Lillyen

Den lille, store seieren!

Jeg føler fremskritt på mange punkter nå, og det kjennes så godt, og rettferdig. Jeg har fått mye svar på spørsmål jeg har grublet på, og nå er det mye som er sortert og kommet på plass.

For en kamp det har vert og kommer til å bli, men jeg er klar, klar for å kjempe, klar for å gråte, klar for å le, klar for å bli sliten. Og det er kun fordi jeg vet at det blir bra… Til slutt!

Det vil ta noen år før dette kapittelet er historie, men det bryr jeg meg lite om nå når jeg ser at ting går min vei, og det er nemlig rett vei. Rettferdigheten seirer og jeg kan ikke annet enn å være kjempe glad for at jeg er like  hel, og jeg vet hvem som er mine venner og hvem som ikke er mine venner. Det er fantastisk bare det!

Det er synd at grusomme ting skal hende før man innser at man har hatt totalt feil omgangskrets. Men ok! Jeg har lært.

God klem til dere fra meg.

 

 

Valentines, jobb, daten min venter!

 

Her går det i 190 om dagene! Jeg har hatt barnebursdag, jeg jobber, jeg er en mor, og så skal jeg være Lilly samtidig, og det er ikke alltid så lett å kombinere kjenner jeg.

Det eneste jeg vil nå er å ta på meg en av mine fine kjoler og feire Valentines dagen…..

Men jeg orker ikke i dag. Jeg må sortere hodet  mitt, være litt alene, kjenne på det å være Lilly.

Det er mange spørsmål i hodet mitt og mange såre ting jeg går å bærer på og det går ikke over av seg selv. Jeg er aldri redd for å be om hjelp og støtte, så det har jeg gjort. Jeg får også mange meldinger og gode ord fra mennesker, og jeg setter så utrolig stor pris på det!

Jeg har så mange mennesker rundt meg som er der for meg, og med det så vil jeg si: Takk!!!

Jeg kan være ufattelig sensitiv, hyper, glad, sint og sur. Men jeg håper at dere vet at jeg elsker dere, og når jeg tør å vise mine følelser for dere….. det er DA jeg er trygg!

Happy Valentines day folkens.

god klem fra Lillyen.

 

ettervirkninger, tanker og stillhet.

 

Endelig helg! Ja det vil si, det blir en kort helg men det gjør ingenting. Jeg har vert stille i det siste, ja rett og slett fordi jeg har trengt tid til meg selv og dem rundt meg. Jeg jobber også hver dag, så døgnet kunne godt vert litt lengre.

Jeg er blitt litt mer Lilly nå, og begynner å trives veldig godt. Det har vert en litt urettferdig periode for meg med tanke på alt som har skjedd og alt som i ettertid må jobbes med.

MEN….Jeg gir aldri opp. Jeg har gode dager og dårlige dager, slik som alle andre, og det må være lov. Så lenge man vet at man gjør de rette tingene så skal man ikke bry seg om hva andre sier.

Og folkens? Hånden min er ganske bra igjen, den kommer nok ikke til å bli 100% bra igjen, men jeg kan jobbe og gjøre de vanlige tingene.

GOD HELG til dere.

God klem fra Lillyen.