Jeg er FRI!!!!!

Jeg har vert to uker nå uten glattetang og minimalt med sminke, og verst av alt er at jeg føler meg vel! Jeg føler meg bra med meg selv. Jeg bygger meg sakte men sikkert opp og kjenner på en frihets følelse! Det er lenge siden jeg har kjent på det.

Av og til skjer ting som man aldri ville skulle skje, men det går som regel bra til slutt.

Alle går igjennom kriser i livet sitt. Noen velger å skjule det og andre velger å snakke om det og være åpen om det. Jeg velger sistnevnte.

Rett å slett for jeg er ikke redd for hva andre tenker om meg, og sier bak min rygg. Sladder er alltid gøy, spesielt gøy er det når mennesker prøver å ødelegge for andre fordi dem er sjalu. Jeg kaller slike mennesker feige. De tør ikke gjøre annet enn å være i sin vanlige, kjedelige og ”trygge“ boble.

Jeg har ikke mistet noen venner. Men de har mistet meg. Jeg står i stormen og jeg står stødig, jeg eg glad for å bli kvitt litt rusk.

Jeg har mitt liv nå, og det livet jeg har, det skal  ingen få ødelegge. I går er historie i dag er et nytt kapittel!

God klem fra Lillyen.

 

Jeg har tårer i øynene! Jeg er ikke vant til slik behandling.

Jeg kom på jobb i dag og det var som om jeg ikke hadde vert vekke en dag! Det føltes så rett å komme inn dørene og kjenne på den fantastiske atmosfæren som møtte meg.

Jeg har vert åpen om alt til min arbeidsleder angående hva som har skjedd, og jeg har så klart vert redd for hva reaksjon som ville komme.

Men jeg fikk bare støtte og klemmer i dag, og noe som gjør at jeg endelig kan gi min datter hull i ørene, hun har snakket om hull i ørene i et halv år nå. Jeg kunne ikke tro det. Jeg har opplevd noe på en arbeids plass som jeg aldri har opplevd før. Og det føles så innmari godt! Jeg er ikke vant til slik behandling på en arbeidsplass. Jeg har vert sykemeldt kjempe lenge og jeg får støtte og godhet, det er noe jeg aldri har opplevd.

Jeg har så mange som bare vil meg vel, og jeg kunne ikke hatt det bedre. Ja jeg har mistet venner i det siste, men det er ikke venner uansett. Jeg ser hvem som er der på ekte, og hvem som ikke er det, så det er jo bare en seier oppi all elendigheten.

Ny dag på jobb i morgen og jeg har det ganske så bra. Takk til dere som stiller opp, takk til dere som gir meg tid, og takk til dere som ser Lilly.

 

 

 

Dette var ikke min feil! Jeg skal komme meg over dette også.

Sånn har jeg det nå. Jeg klarer ikke bry meg om alt som skal gjøres og alt som skulle blitt gjort. Jeg er konstant trøtt og skyver mennesker fra meg. Hvorfor skulle folk egentlig bry seg om meg? Jeg klarer ikke forstå at folk faktisk er glad i meg.

Det har vert noen jæv…. uker og jeg er bare helt utslitt. Det er ikke rettferdig noe av dette!

Jeg kunne vert på jobb, tjent penger, vert Lilly. Men nå er jeg bare Lilly når jeg må. Klistrer på meg et smil, går til psykolog, og hjem igjen for å slippe å vise verden hvordan det er inni meg. For det brenner inni meg, det suser så mye tanker i hodet mitt.

Jeg vil starte et nytt liv med nye venner og leve et enkelt og harmonisk liv.

Jeg føler meg som en belastning for min kjære venn Fredrik som alltid stiller opp og er her hos meg for at jeg skal føle meg trygg. Han sier at han vil, men livet har lært meg at det er så mange mennesker der ute som kun er ute etter å være ego. Og det går ut over Fredrik føler jeg. Han vil meg jo bare godt. Han sier han er glad i meg, og i det ene sekundet så tror jeg på han, men i det andre sekundet så sier hodet mitt: Lilly, ingen er glad i deg. Men jeg må endre det tanke mønsteret, jeg må innse at det finnes mennesker som vil meg vel! Jeg har bare vert litt uheldig. Hvem har ikke uheldig i sitt liv? Jeg er ikke den eneste!

Men nok om det. Jeg begynner snart på jobb igjen og håper at jeg kommer på rett spor og føler meg som den gode gamle Lilly.

For dette var ikke min feil. Jeg fortjener å leve et normalt liv fra nå av. Og som Fredrik sier: Du er så mye mer enn du selv ser, du må bare innse at du har SÅ mange kvaliteter, og dem må du bruke.

Og vet dere hva? DET SKAL JEG.

takk til familie og venner og Fredrik! Dere er der i både sol og regn. Jeg elsker dere! Og snart er blomsten Lilly tilbake! Bare vent å se.

god klem fra Lillyen.

 

Løgner blir spredd! Desperasjon er farlig.

 

Jeg har opplevd i dag at folk har sendt meg melding om at gjerningsmannen har sendt dem meldinger som ikke er reelle! Jeg har fått sinte meldinger og jeg har fått bekymrings meldinger for dem er redd for at dette skal skje igjen. En person ble sint på meg for oppførselen til gjerningsmannen men andre mennesker har støttet meg. Jeg kan ikke annet enn å gå videre med dette, for mine venner og bekjente skal ikke kjenne på dette!

Dette er en sak mellom meg og gjerningspersonen og det må den personen forstå! Denne personen har IKKE barn, han har heller ikke noe stebarn som denne personen påstår! Jeg kjenner en stor fortvilelse over hvor lite empati denne personen har, og det gjør mine venner også. Jeg blir nå beskyttet døgnet rundt og har egentlig en veldig fin hverdag. Jeg ser hvem som står i stormen, og hvem som ikke gjør det og det gjør at jeg føler meg sterkere enn noen sinne og jeg vet at rettferdigheten vil seire til slutt.

God klem til dere fra Lillyen.

Vold i mitt eget hjem. Aldri la noen tråkke på deg!

Det har vert så mye. Så mye dritt som jeg vet at jeg ikke fortjener. Jeg ser alltid det beste i mennesker, og vil alltid være venner med folk. Men når noen man har tro på, og noen man faktisk tenker vil gå videre i livet uten meg som kjæreste blir til noen man ikke kjenner igjen, så blir jeg helt satt ut. Jeg har vert ute en vinter natt før og jeg tåler en god del. Men jeg har opplevd ting i det siste som INGEN skal oppleve. Jeg ble tråkket på, bokstavlig talt!

Men den personen har fratatt meg retten i å jobbe grunnet skader jeg har blitt påført og den personen hadde jeg aldri trodd noe sånt om. Den personen har skuffet meg mer enn jeg noen gang hadde trodd at noen skulle skuffe meg.

Jeg er lei meg, trist og sint, fordi ingen kan trampe på meg og mitt liv. JA han har gjort sitt nå. Men alle dere der ute: stikk mens dere kan! Det er ikke noe annet å si. ikke vær redd for å stå på kravene du har. Ikke vær redd for å miste “venner ”, for det gjør du, vennene du trodde du hadde, de forsvinner og lukker øynene sine. Men det er ikke venner. Det er kamuflerte feiginger som ikke ser hva som er rett og hva som er galt. Dem tenker ikke lenger enn nesen sin.

Jenter og gutter! Aldri la noen herse med dere.  Gjør det DU må for å sikre deg selv, for det er ingen andre som gjør det for deg.

Jeg sier ikke mer.

god klem fra Lillyen.

 

 

Jeg har måttet finne ut av ting, og det går bare en vei nå!

Det er lenge siden sist blogg innlegg nå. Jeg har hatt mer enn nok å gjøre i det siste og det har ikke fristet å blogge, men alt er bra, jeg har bare måttet finne meg selv igjen, og få ting på plass i livet.

Jeg har fått utrolig mange fine meldinger fra både lesere og venner som lurer på hvordan jeg har det, jeg blir veldig varm i hjertet av det.

Jeg har gode venner og familie som vil meg alt godt, og det er deilig å vite at det er så mange som er glad i meg. Jeg har vert mye syk og det er ikke denne kroppen skapt til! Jeg blir rastløs og lei av å ikke ha kontroll over min egen kropp. Nå må det bare gå en vei, og det er OPP!

Jeg begynner for fullt igjen på jobb fra mandag av, og det blir deilig.

Håper dere har det fint kjære lesere.

God klem fra Lillyen.

Opprydding, influensa, lysere tider

Jeg har ryddet litt opp i diverse sosiale medier nå. Det måtte til for min egen del. Jeg har en veldig åpen Facebook og det vil jeg fortsatt ha, men Snapchat har alltid vert veldig personlig for meg. Jeg har kun noen få på min snap, rett og slett for den kontoen er veldig privat.

Hvis jeg skulle lagt til alle som spør meg om min snap, så hadde det blitt for mye for meg, for jeg føler så ansvar for å svare og det orker jeg ikke. Jeg har inntrykk av at snap er veldig mye brukt, og jeg bruker det en del jeg også men ikke på samme måte som mange andre.

Men alle dere lesere får tak i meg på Facebook, og jeg svarer når jeg kan☺️

Nå ligger jeg syk med influensa og må bare ta det veldig rolig. Jeg har vert mye syk for tiden og kjenner at jeg er kjempe lei av det. Men gleder meg veldig til å bli frisk og tar det med et smil. Jeg kan ikke gjøre stort annet.

Jeg er så glad for at det er januar nå, for det er  rett side av året for meg. Jeg er så avhengig av sol og lys og varme så jeg gleder meg til det begynner å bli lysere og lengre dager.

Håper dere har en fin helg kjære lesere.

God klem fra Lillyen.

Jeg kjenner en mann som vi alle bør lære av!

Jeg kjenner en mann, jeg har kjent han siden jeg var 16 år og jeg har alltid elsket medfølelsen, godheten, forståelsen, og tålmodigheten han har. Han har fått mye urettferdighet servert her i livet. Strevsom barndom, måtte bli voksen fort og han kunne sikkert lagt seg ned å gitt opp for lenge siden, men det har han aldri gjort!

Han har vert gift, har to skjønne barn, og bor nå alene med sin søte hund og gjør det beste ut av livet sitt.

Forholdet til konen tok slutt, og det er ikke unormalt. Det skjer ofte.

MEN, Jeg blir hver eneste gang så utrolig overrasket når eks konen ringer han og de snakker om barna osv. De er vennlige, hjelpsomme og gode mot hverandre. De snakker sammen som om de er beste venner. Tenk hvor sunt det er for barna? Tenk at barna får oppleve vennskapelig kjærlighet blant skilte foreldre?

For meg er det en drømmeverden, og det vil jeg tro det er for mange andre i en slik situasjon.

Hvorfor hate? Hvorfor være fæl? Det er så mange som går rundt å hater. Bare fordi forhold og relasjoner ikke fungerte slik dem ville, så betyr det ikke at alt er over og at man skal bli hevngjerrig.

Det gjelder å gjøre det beste ut av situasjonen og tenke at kanskje det stygge ordet kunne du holdt inni deg? For det gjør vondt, og du vil aldri oppnå noe av å bli en fæl og ugjenkjennelig person. Du vil bare miste.

Lær av denne personen som jeg verdsetter så stort! Bare en liten nyanse av forståelse for den andre parten kan gjøre så mye. Tro meg!

2019 endte med latterkrampe!

Et kaotisk, morsomt, rart, men innholdsrikt år er lagt bak meg, og jeg er klar for nye utfordringer og eventyr dette året! Julen har vert preget av sykdom og julemiddagen kunne jeg se lang etter!

Men formen er stigende og jeg feiret nyttår med min datter, hos noen gode venner av meg og ungene deres. Det var ufattelig gøy! Kan ikke huske at jeg har hatt det så gøy på en nyttårsaften før. Det var latter fra start til slutt. Og jeg fikk spist pinnekjøtt! Det var SÅ godt!

Jeg er meget fornøyd!

Nå er det bare å ta fatt på det nye året og tenke positivt. Jeg har mine planer for dette året og den ene planen er at jeg skal IKKE la meg utnytte av noen. Ja, for selv om jeg er snill, så betyr ikke det at folk kan utnytte meg. Jeg ser hvem som vil meg godt, og hvem som ikke vil.

Håper dere får en fin start på året folkens.

God klem fra Lillyen.