Selvmord= TABU

Vi alle har hatt det samme, mørke, fæle, samtale emne de siste dagene… et trist et.

Ari Behn valgte å ta sitt eget liv, og meningene  er mange og jeg har min mening også, men jeg holder den meningen vekke fra bloggen, når det gjelder selvmord, rett å slett fordi jeg ikke helt kan sette meg inn i akkurat det, og klare å forstå.

Men når temaet selvmord nå plutselig er blitt så ”kjent”

Kan vi en gang for alle slutte å tabu belegge dette temaet? Det er så mange som velger å avslutte livet sitt som aldri blir snakket om. Visste dere at påsken er den tiden folk velger å avslutte livet sitt? Jeg ble forbauset selv, jeg har alltid trodd det var i juletider.

Det er mange som har en indre kamp og som sliter hver eneste dag, hvert eneste minutt. Ja, sikkert slik som Ari…. og dem blir ikke oppdaget før det er for sent alltid. Det er små ting som kan gjøre et liv bedre:

En sms: hei, har du det bra? Kjør forsiktig, glad i deg, har du hatt en fin dag? En klem, det kan gjøre så mye for en som ikke har det så godt, ja det gjør mye for alle mennesker! Ikke vær redd for å være raus med kjærlighet! Du blir ikke fattig av det, du blir rik!

Vær grei kjære medmennesker. Vis omtanke, vær der, ta vare på det du har, og ta vare på deg selv!

God klem fra Lillyen.

Tusen takk for flotte blomster og gode ord!

Jeg fikk nydelige blomster på døren i dag og et flott kort, med gode ord. Jeg blir så glad og varm i hjertet.

Tusen takk hvem du enn er. Det er godt å vite at jeg gjør godt for andre mennesker med min blogg. Det har vert litt av en juletid, men jeg er en fighter og lar meg ikke knekke. Motgang gjør meg bare sterkere men det er alltid godt å få bekreftet at jeg er en god person, det gir energi.

god klem fra Lillyen.

Her kommer svaret på om jeg har spiseforstyrrelser!

 

Det er så mange som har gnagd på meg angående vektnedgang, at jeg ikke spiser så mye og har hatt dårlig appetitt.

For det første så ble jeg drit lei av maset deres,  og for det andre, det er personlig og det er ganske dritt å høre hele tiden at jeg har forandret meg, og blir som en fyrstikk til slutt hvis jeg ikke begynner å spise.

Men folkens? Vet dere hva? Er det rart jeg ikke har hatt apetitt? Nei, for jeg har hatt en magekatarr, og jeg har ikke visst det selv,  for de sterke symptomene kom så akutt og det var verre enn en fødsel! Det har vert noen heftige måneder med jobbing og jeg har jobbet når jeg egentlig skulle vert sykemeldt. Jeg har endelig en forklaring på hva som skyldtes mine problemer med å spise.

Og neste gang dere kommenterer andre: Ta å se dere selv i speilet: Er dere perfekt så kan dere kommentere, hvis ikke, så la vær!

Det er ofte en grunn for at folk forandrer seg og det er ofte en god forklaring på det også.

Nå er Lilly tilbake og hun vet hvor hun vil være, og hun vet også at hun er god nok enten hun har gått ned noen kilo eller ei!

 

Fasting, sykehus og sinnsyke smerter

Jeg våknet opp på julaften med smerter fra en annen dimensjon. Altså fødsel smerter er bedre og da sier det seg selv hvor j****g vondt det var. Så det var rett på sykehuset og der ble det besvimelse og oppkast og et enormt smerte helvete. Jeg fikk til slutt smertestillende, og kunne endelig slappe av. Jeg har sovet 5 timer nå, og er meget fornøyd.

I dag skal jeg til gastroskopi, for å sjekkes for magesår. Gleder meg ikke akkurat, men det må gjøres. Så min julaften var alt annet enn mat og familie kos. Men jeg kan ikke klage, de er kjempe snille her på sykehuset og jeg blir godt tatt vare på.

God klem fra Lilly.

Ikke akkurat et glamorøst bilde av meg, men sånn er det. Jeg har i det minste et smil på lur:-)

Lilly på sitt verste! Julen blir noe helt annet enn jeg hadde sett for meg.

Jeg har født barn og det syns jeg gikk knall bra, det var ikke så gale som jeg hadde trodd, men det holder med den ene fødselen tenker jeg altså, hehe.

I natt så våknet jeg med så sinnsyke magesmerter og skrek hver gang de kom, det kommer i intervaller og det er så j****g vondt!

tårene spretter av smerte og jeg føler meg totalt hjelpeløs når de kommer.

Jeg har nok blir smittet av noe magevirus, men de smertene er jo helt sinnsyke! Kan ikke huske å hatt så vondt før. Så denne julaften blir jeg liggende hjemme og bare håpe på at det går fort over. Jeg er mest sint fordi jeg ikke kom meg på jobb, julemiddag og familien får jeg jo ta igjen. Men jeg skulle krølle håret til hun jeg jobber for og virkelig gjøre henne til julaftens prinsesse. Det gjør vondt at jeg ikke får gjort det. Jeg føler at stoltheten min får en knekk når jeg ikke kommer meg på jobb. Men jeg kan jo ikke smitte noen heller. Og jeg må av og til bare legge inn årene å innrømme at jeg er syk, og trenger hvile. Ps: sånn ser jeg ut når jeg er syk, håret i alle retninger og sminke er et fremmed ord nå. Hehe

God jul alle sammen❤️

Hjertet hopper! Jeg blir så glad i hjertet❤️ Jeg er heldig!

 

Jeg fikk sms av et blomster bud at det har blitt levert blomster til meg på døren.

Jeg fikk først litt frysninger og tenkte, hva søren? Til meg? Jeg fikk litt skjelvinger og ble kjempe glad.  Det er jo helt fantastisk å få slik oppmerksomhet. Jeg har opplevd så mye kjærlighet i det siste, og det er jo så mange fantastiske mennesker der ute! Jeg begynner å få troen på at min blogg faktisk setter spor i mennesker, at det jeg skriver om faktisk treffer hjertene til mine lesere.

Jeg kan ikke si annet enn tusen takk❤️ Jeg setter utrolig stor pris på alle meldinger, all støtte, og ikke minst gavene jeg har fått i det siste. Det betyr mye for meg at dere setter pris  på meg. Og gjett om jeg setter pris på alle å enhver av dere lesere også❤️

dere er best!

Lots of love from Lilly❤️

julemiddagen smaker ikke så godt.

Jeg er så heldig som har familien, vennene mine, og min herligste datter som virkelig elsker meg. Jeg kan ikke få sagt nok at jeg kunne gjort alt for at alle kunne bli glade og ha det godt. Jeg skulle ønske at alle kunne ha det bra og leve godt, slik som vi gjør.

Men sånn er det ikke. Det er mennesker der ute som sliter med rus, spilleavhengighet, traumer, sykdom og elendighet. Jeg tenker så mye på akkurat dem! De har det vondt og de har ikke det sånn som jeg har det. Jeg syns det er så urettferdig! Jeg blir sint på meg selv når jeg klager over små ting i hverdagen. Jeg har jo alt jeg kan ønske meg! Jeg skulle så gjerne gitt fra meg litt av min lykke til dem som sliter, spesielt nå i juletiden! Denne tiden er tung for dem som ikke har et godt nettverk.

Mitt juleønske er at dem som sliter, kan få det litt bedre. Julen skal være fin, god, harmonisk og fylt med kjærlighet. Er det feil av meg å si at jeg kjenner en kvalme når jeg skal kose meg på julaften? For jeg kjenner veldig på det. Jeg vil at alle skal oppleve harmoni, ihvertfall i denne høytiden. Min fine søster Rose, hun har  jo sitt å slite med, og det er grusomt at jeg ikke kan hjelpe henne mer, men jeg håper at du vet at jeg er her alltid Rose.

god jul mine kjære lesere. Ta vare på hverandre, vis kjærlighet, og vær god mot alle.

god juleklem fra Lillyen.

 

Jeg er en intens elsker!

Lilly, ja det er meg. En dame som har opplevd det meste og har mye erfaring fra det meste. Det har gjort meg kjempe sterk og jeg lar meg ikke knekke, det er vel sikkert derfor jeg er så optimistisk også, for jeg vet hva vondt er.

Jeg kan bli voldsomt lei meg når noen sårer meg, og jeg vil gjøre alt for at dem skal bli fornøyd med meg. Men hvorfor skal jeg det? Det er jo ikke rett! Jeg er jo en dame med masse verdier og mye innsikt i livet og jeg vet hva som er rett og hva som er galt, så hvorfor skal jeg krype etter noen? Det er jo ikke sånn jeg skal ha det. Men jeg tenker ofte at ting er min feil der og da, men når det har gått en stund så skjønner jeg jo at det faktisk skal to til for å få noe til å fungere. Problemer møter man alltid, og er det bare å gjemme seg vekk? Eller møte problemet og ta det som en en som faktisk kjemper for det man vil? Jeg velger det siste. Hvis man møter en man liker, så kan man ikke tro at ting går knirkefritt, det er alltid litt tilpasnings vansker og usikkerhet i starten. Vi har jo alle en bagasje. Er det ikke sånn det skal være da? At man hjelper hverandre og støtter hverandre? Det er jo ikke uvanlig når man er voksne mennesker. Selv ville jeg gjort alt for at min utkårede skulle fått det best mulig når han eventuelt får en utfordring i livet, det finnes ikke noe bedre enn det å kunne vise empati og omsorg for den jeg er glad i, for utfordringer kommer, enten du vil eller ikke, man kan ikke rømme fra det som er vondt, da sitter man igjen med null gevinst.

Jeg kan bli fort glad i en person, og jeg elsker intenst når jeg først føler meg trygg, men det kan fort bli utnyttet at jeg er så åpen og sier alt jeg føler, og det må jeg bare bli mer forsiktig med. Jeg må lukke hjertet mitt litt, og tenke på hva som er best for meg, for det har blitt litt mye følelser i det siste, og jeg vil heller oppleve at dem som er i livet mitt skal ta meg imot på de gode OG de vonde dagene. For ingen har perfekte dager. Det må vi alle bare innrømme.

 

Men som min bestemor alltid sa: E han god, så kjem han att! Og det er sånn jeg må tenke.

Dere lesere som ikke forstår Salhus dialekt,så betyr det sitatet: er han god, så kommer han tilbake.

 

Jeg er heldig, glad, lettet og klar for jul!

 

Jeg har jobbet mye og fikk en nydelig blomst av hun jeg jobber for, og det sto så gode og fine ord på det kortet jeg fikk av henne❤️ Det var rørende og jeg ble så glad.

Og i går så var jeg innom jobben til en av mine beste venner, så fikk jeg kaffeavtale fra bensinstasjonen pluss 5 gratis bil vask, tusen takk kjære venn.

Åååå jeg er så glad. Jeg blir satt pris på og jeg  blir helt rørt av det. Gode ord, en god klem, en bekreftelse fra noen, det kan gjøre så mye.

selv er jeg ikke redd for å si hva jeg føler og tenker om mennesker. Er jeg glad i noen så sier jeg det, liker jeg noen så sier jeg det.

og i det siste så har jeg blitt såpass tøff at jeg tør å spørre direkte om ting som kanskje kan være skremmende, med tanke på hva svar man får. Men jeg må jo satse. Jeg er jo uredd rundt poker bordet, så hvorfor ikke være litt uredd i livet også!

Det har vert en rar, men ufattelig frigjørende dag for meg, men nå er det bare å ta fatt på livet og leve i nuet.

God helg til dere kjære lesere, og ikke minst, god jul!

god klem fra Lillyen.

 

Det gikk jo så bra. Men å få slengt dritt for å være ærlig det er ikke godt.

 

Jeg føler meg så sint nå, for jeg har vært ærlig  hele veien og får bare dritt tilbake. Jeg hater å såre andre personer, men jeg er bestemt på at ærlighet varer lengst og jeg står enda fast på det, men det gjør vondt når noen blander inn folk som er helt uskyldige.

Sånt blir for ustabilt for meg og jeg må bare la det gå. Livet går videre og jeg må bare fokusere på det jeg ønsker å fokusere på. Jeg må la slike mennesker få seile sin egen sjø for de passer ikke inn i min båt…jeg har gått videre i livet og det må folk respektere.

Ja dere alle har vel julestemning, Jeg skal jobbe i julen men gleder meg veldig til det!

Det er en trygghet for meg å kunne vite at hun jeg jobber for kjenner meg godt, og da går dagen av seg selv og mest mulig knirkefritt for henne håper jeg. Gir jeg henne en god jul, så har jeg gjort mitt denne julen❤️

jeg håper også at jeg får mitt jule ønske oppfylt❤️ Jeg har kun vært ærlig og kan ikke være annet enn det, og jeg velger å tro at det er da man kommer lengst.