Kvalme og mye følelser!

Tårene renner, og jeg er i bunn og grunn ikke lei meg, det er nok bare mye følelser som må ut på godt og vondt. Men denne uken har vert en kjempe påkjenning, for min datter har vert syk og jeg har jobbet veldig mye, noe jeg syns er ufattelig givende og jeg har lært veldig mye, men det har vert tungt når man ikke får den hvilen man bør ha grunnet søvnløse netter.

De siste timene på jobb i dag måtte jeg virkelig skjerpe meg, for jeg var så trøtt og nedkjørt etter en uke med alt for lite søvn, så nå sitter jeg hjemme og håper at jobben er fornøyd med meg og at alt har vert verdt strevet.

I morgen er det julepynt som skal opp og det skal min datter selvfølgelig få lov til å styre på med. Jeg har fått så mye god hjelp til min datter denne uken, så hun har levd som en prinsesse hos mine foreldre når jeg har vert på jobb. Jeg håper virkelig at denne helgen blir harmonisk, uten sykdom og at vi bare kan nyte  de dagene før hverdagen begynner igjen.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin helg og en fredfull førjulstid.

God klem fra Lillyen.

Kutt ut det overdådige stresset!

 

Jeg undrer meg over livet. Hvorfor er det så mange som gå igjennom elendighet om og om igjen, mens noen seiler gjennom livet uten de største utfordringene? Ja nå snakker jeg sykdom! Jeg ser så mye sykdom og elendighet og føler meg hjelpeløs. Jeg vil så gjerne ta smertene deres, om det bare hadde vert for å gi dem EN dag fri.

Mitt perspektiv på livet har endret seg betraktelig de siste årene, spesielt i det siste.

For meg betyr det ikke så mye lenger å ha alt på stell hjemme, eller å være perfekt på håret og perfekt sminke. Det er så mye mer i livet enn det som betyr noe. Tenk på alle dem som ligger på sykehus, eller kjemper seg igjennom et rus helvete. Tenk på hvor grusomt dem har det!

jeg vet om mange som vil hjem til jul og vil være friske til jul og dem aner ikke når dem får komme hjem, eller om de får behandlings plass. Jeg banner inni meg, for jeg er forbanna heldig, og jeg er sint fordi livet kan være så urettferdig. Og forresten, den elleville julegave handlingen som folk driver med gjør meg også rasende! Drit i de overdådige gavene! Vær heller til stede for noen, eller gi folk som trenger det, en ullgenser, eller en varm jakke du ikke bruker lenger for eksempel! Det betyr så mye mer enn å imponere med den feteste julegaven.

Huff, jeg måtte bare rase fra meg litt.

 

 

Oppskriften på lykke! Komme seg over kneiken og le av det.

 

Hvis det føles rett, så er det som oftest det. Jeg har som dere vet, hatt noen uker med full omveltning i livet som da medfører litt nye vaner og naturligvis mer jobb for å kunne få hjulene til å gå rundt.

Jeg merker at jeg elsker å virkelig kjenne på at man må være kjempe økonomisk og virkelig ta tak. Ja det kan være tungt til tider, men vi alle har det vel sånn en gang i livet. Jeg klarer ikke annet enn å se det positive i livet og glede  meg over mennesker som bryr seg, og rett å slett la det negative forlate hodet like fort som det kom.

Takk til alle dere som stiller opp og takk til alle dere lesere som sender meg meldinger. Jeg skal svare dere, men håper dere har litt tålmodighet.

god klem fra Lillyen.

Vi er så heldige som har deg! Jeg begynte å gråte.

Det har vert så sykt mye i det siste på privaten og jeg har måttet endre på mye, og virkelig stått på. Men fy søren, det er verdt det! Det er to ting som gjør meg sinnsykt lykkelig og det er når jeg får en enorm anerkjennelse på jobben, som jeg fikk i dag. Jeg ble så glad at det kom en tåre.

Min datter har vert syk i dag og vekke fra skolen så jeg hentet henne nå i kveld hos min mor og så sier min lille gode 6 åring: Mamma, vi er så heldige som har deg, du er så snill mamma. Da ble jeg helt satt ut og kjente bare at alt jeg har gjort de siste ukene har vert helt rett! Jeg får så mye energi av å føle meg så verdsatt, så jeg sitter her nå og bare puster, og tenker at det er JEG som er heldig, for jeg kan hjelpe mennesker, og når til og med min datter elsker meg for jobben jeg gjør, så blir jeg helt paff og ydmyk.

Vet dere hva? Jeg er lykkelig, lykkelig for jeg har så mange som stiller opp for meg og lar meg få lov til å drive med det jeg gjør.

Takk!

Nå skal jeg se jakten på kjærligheten og så er det rett i seng.

God klem fra Lillyen.

 

Unødvendig drama!

 

Denne helgen har vert ufattelig slitsom og jeg har ikke fått mulighet til å få gjøre det jeg virkelig vil gjøre. Jeg har måttet avlyse avtaler for det har vert så mye unødvendig drama. Jeg måtte heldigvis på jobb i dag, så det var en pause for meg, jeg elsker å jobbe!

Men jeg kan si såpass mye, at det er på tide å tenke på seg selv og det jeg vil! Hvorfor skal mennesker stoppe meg i å gjøre det jeg vil? Jeg må absolutt bli flinkere til å prioritere meg selv, for hvis ikke sitter jeg igjen og angrer på det jeg ikke fikk gjort.

Jeg ser så mange som sliter skikkelig og har det fælt, og da trøster jeg meg med at dem har det verre enn meg. Men jeg må leve slik jeg vil, for plutselig kan det snu. Det kan skje på et sekund at livet blir snudd opp ned.

Jeg er jo sikker på hva jeg vil i livet, så hvorfor Må jeg alltid bli stoppet i å gjøre noe som JEG vil? Samvittigheten min stopper meg i så mye. Jeg skal ta tak nå,  og gi litt mer blaffen.

Det trengs nå.

God klem fra Lillyen.

ps: jeg har masse meldinger å svare på, og jeg skal svare alle, men jeg håper dere er litt tålmodige med meg.

Redselen er borte og lykken kommer snikende!

Når alt begynner å falle på plass, så føles det så sinnsykt godt! En av mine beste kamerater og produsenten min ringte meg i dag, og vi har pratet mye og han sa til meg at jeg virket så utrolig positiv og endelig kunne han høre på meg at jeg ikke lenger var redd for å vise verden hvem jeg er, og hva jeg står for.

og det e er SÅ sant! Vi snakket mye om ting som jeg har slitt med før, når det gjelder valium osv. Og han ble bare så stolt over meg at jeg var så åpen om det. Endelig er du blitt fryktløs for andre mennesker sin mening sa han. Og ja, jeg orket ikke lenger å leve i et skall, for da får ikke jeg brukt min kreative side.

Jeg er så klar for å begynne med musikken igjen og leve drømmen slik jeg gjorde før. Det er på tide at jeg tar tilbake den gamle Lilly. Jeg er så glad i henne☺️

Og en ting til: Valium er historie for meg nå, så vet dere det. Jeg er over den. Det er deilig å føle at jeg har litt mer kontroll.

God helg og god klem til dere!

 

 

lite søvn, vil gjøre mye, energien er ikke der.

 

 

 

I dag var det tungt å stå opp. Formen kunne virkelig vert bedre. Jeg har vel mangel på søvn , for øynene bare detter igjen. Når min datter er levert på skolen så får jeg ta meg en time på puten kjenner jeg.

dagen i går var lite smerter, men spiste ikke noe særlig. Min lillesøster har sovet hos oss i natt så kvelden bydde på mye latter. Vi hadde det kjempe koselig. Hun laget middag til oss og var til stor hjelp.

Nå er det snart helg og det er SÅ mye jeg vil gjøre, men jeg bare håper at formen kan bli litt bedre.

Har dere noen planer i helgen?

God klem fra Lillyen

Jeg er tom for ord.

 

I dag er jeg egentlig ganske tom for ord og syns det er dritt å ligge her. Jeg vil bare bli fort frisk så jeg kan begynne å jobbe igjen.

Har ikke noe særlig med smerter, men mat lysten er på bånn. Har ikke orket å spise i dag,     så jeg drikker bare mye vann og prøver å slappe av.

Jeg håper dere har en mer produktiv dag enn meg. Hehe. Jeg holder på å spy av kjedsomhet.

God klem fra Lillyen

HPV vaksine prioriteres! Smerter nå.

Jeg har ikke tatt mer enn en smerte stillende etter operasjonen. Men nå når jeg lå meg ned i sengen så kjenner jeg at det murrer og er vondt å ligge. Håper ikke det blir verre. Jeg har dårlig opplevelse fra sist gang, så jeg ligger litt på vakt. Håper jeg får sove i natt for søvn er medisin i seg selv. Jeg skal ihvertfal ta en HPV vaksine hvis  prøvene er bra, for dette vil jeg absolutt ikke gjøre igjen.

Håper dere sover godt i natt.

god klem fra Lillyen.

Fy søren, jeg var nervevrak på slutten!

 

Dagen begynte kjempe fint og jeg hadde ingen nerver for operasjonen og alt var supert for å si det mildt. Men så kom jeg inn på sykehuset, og det var rett før jeg snudde i døren, jeg kjente panikken og tenkte at dette orker jeg ikke.

men jeg gjennomførte det og det og det gikk ganske bra. Vondt var det ja, men ikke så ille som jeg trodde, jeg fikk mye bedøvelse og de var ufattelig flinke! All skryt til dere på KK!

jeg kom hjem og slumret litt og min kjære far var så snill å kjørte bilen min på verksted, jeg elsker deg! Men det ble litt trøbbel, vi trodde den var blitt stjålet, lang historie.. Så jeg aste meg opp og begynte å gråte til mamma og pappa og han ufattelig snille mannen som fikser bilen min. Beklager så mye. Jeg er bare litt sånn nå, jeg er nyoperert og sliten og det skulle lite til for å vippe meg av pinnen.

Jeg vet at dere kun vil meg alt godt!

Alt er fikset nå, og jeg ligger her og har vondt og er sliten, men har det generelt veldig fint.

God klem til dere alle sammen.