Hele verden raste sammen for meg i dag.

Angsten kommer plutselig, men spesielt når situasjoner inntreffer som jeg ikke hadde ventet.

sånn som i dag når sykehuset ringte å sa at operasjonen måtte utsettes, da falt alt av håp og gnist og glede i knas! Verden gikk faktisk under for meg der og da. Jeg fikk enormt med angst. Svetten rant og jeg følte meg helt hjelpeløs. Angsten sitter enda i kroppen og det er vanskelig for meg å smile.

Men jeg klistrer på et smil når jeg må. Det har jeg maaange års erfaring med.

Men nå er jeg lei.. Jeg ringte psykologen og ba henne få litt fart på sakene slik at jeg kan få en psykiater her i nærområdet. Hun tok det alvorlig og skulle sette i gang med en gang sa hun. Så jeg håper de får litt sving på sakene. Eller sving på ballene, som en venninne av meg pleier å si. Hehe.

Jeg ser heldigvis humoristisk på ting, selv om det kan se mørkt ut.

God kveld og god natt fra Lillyen.

Operasjon utsatt!

 

Jeg fikk nettop beskjed om at det var sykdom blant legene og at min operasjon dermed blir utsatt.

Det var opprivende å høre og jeg ble fortvilet. Jeg fikk tilbud om å reise til Voss å ta operasjonen den 11, men for meg er det ikke bare bare å reise til Voss og den 11 november har jeg noe jeg må gjøre som jeg føler er viktigere, som angår min søster.

 

Så da blir det operasjon den 20.November.

Håper det ikke blir mer utsatt, for nå hadde jeg virkelig mannet meg opp. Men men, det går bra nå, og det har sunket inn, så jeg får bare vente og vente, enda litt til☺️

En veldig god nyhet for meg og Rose!

Jeg har ikke fått tak i Rose enda, så jeg er litt bekymret for at hun ikke har det så bra.

Men hun har nå blitt innkalt til time angående henvisningen fra legen, for å snakke om hvor hun vil legges inn. Det er IKKE lenge til, så blodet mitt bruser og jeg er spent, og litt redd for at hun vil trekke seg.

Men det er vel vanlige reaksjoner håper jeg.

jeg er ikke en negativ person men når man har vert igjennom dette 23 ganger, så blir man alltid litt skeptisk på om det går denne gangen.

Kan alle be for at Rose finner motet til å gå til denne timen? Jeg skal hente henne og være med henne på møtet, fy søren jeg gru gleder meg, men gleder meg mest! Føles som en liten seier dette her!

god klem fra Lillyen.

 

Det er nok en stund til jeg hører noe fra Rose.

 

Tror det er en stund til jeg hører mer fra Rose. Hun ville ikke snakke med meg i går kveld og var litt “annerledes”, hvorfor? Det vet jeg ikke. Er litt redd for at hun vil ombestemme seg vedrørende innleggelse.

jeg skal heldigvis på pårørende samtale i morgen, så kanskje det vil hjelpe.

jeg er så følelses menneske at jeg tror det er min feil hvis hun ikke tar telefonen eller svarer på tekst melding når jeg har vert med henne tidligere på dagen.

Jeg håper uansett at hun har det bra og at ikke jeg har gjort noe feil. Jeg vil bare hjelpe henne.

Noen som har samme erfaring? Føle seg litt i veien hvis vedkommende ikke tar telefonen osv? Eller føler dere noe annet når personen trekker seg unna?

God klem fra lillyen.

 

Rose ble aggressiv og ikke til å kjenne igjen.

 

Jeg fulgte Rose til legen i dag, og det var jammen bra. Hun har fått noen medisiner som gjorde at hun ikke var helt i lodd, aggressiv og fjern ble hun av dem, vi kjente henne ikke igjen. Så derfor gikk vi for å bytte dem ut. Rose klarte ikke formulere seg helt, for hun hadde så angst. Jeg klarte å stå for praten og det ordnet seg.

Jeg og Rose har som vanlig hatt en kjempe gøy dag, vi har så galgen humor at det er til å le seg ihjel av.

Jeg er heldig som har en sånn tvillingsøster, du er best Rose. Det er under behandling enda den henvisningen til avrusnings klinikk så vi får bare vente. Kan ikke gjøre stort annet.

Rose sa hun skulle lese bloggene mine i dag, så da tenker jeg at hun blir overrasket over hvor mange som støtter henne i dette. Dere er best!

god klem fra Lillyen.

ps, her er bilde fra et skilt Rose har i hagen, jeg syns det var så koselig.

Snart på vei til Rose.

Jeg skal være med henne til legen i dag.

hun føler seg ikke helt vel med å gå alene grunnet dømmende blikk, osv, og det er jo ekstra trygt å ha med seg en andre part.

Så jeg er klar! Det er langt å kjøre, og kjenner jeg henne rett så må jeg vel banke på ruten hennes i ti minutter. Hun sover kjempe godt når hun først sovner. Sånn har hun alltid vert.

Jeg husker når vi var små, så vekket jeg henne kjempe tidlig og hun måtte pent stå opp. Hun var på en måte storesøsteren min selv om vi er tvillinger. Morsomme minner å se tilbake på..

Uansett, jeg håper kanskje det har blitt fremgang med innleggelse, kanskje legen har noe info angående det. Blir uansett kjekt å se Rose igjen.

Oppdaterer dere senere.

god klem fra Lillyen.

Jeg er her…..

Det har vert en travel uke, på godt og vondt. Venner som har mistet en venn som gikk bort alt for tidlig. Mine tanker går til alle de pårørende❤️

Jeg har en kamerat som ikke har det så bra, så uken har gått med på å hjelpe der det brenner mest, jeg er så glad for at folk tør å snakke med meg, og stoler på meg. Det håper jeg dere alle har: en som dere kan ringe når det er som verst. Det kan redde mye.

Jeg får energi av å hjelpe og støtte mennesker, for meg er livet meningsløst uten omsorg. Jeg er svært opptatt av at vi må ta vare på hverandre HVER dag, du vet aldri når det er slutt.

Livet er mer enn bare blogg for meg, JA jeg elsker å blogge, men denne uken har jeg ikke følt for det, siden mine nære har hatt sitt å stri med. Da har jeg følt at jeg bør være til stede, sånn på ordentlig!

Nå er det enda tidlig på dag, så jeg tenkte meg en tur ut til min søster i dag. Hun bor laaangt vekke, så jeg får koke med meg kaffe og nyte bil turen.

håper dere får en strålende dag.

god klem fra Lillyen.

Formen er så som så.

 

Formen er ikke akkurat på topp for tiden. Men humøret er der 🙂 jeg har bare ladet opp i helgen. Sovet mye og slappet av.

I går så jeg favoritt filmen min, og slappet helt av. Jeg gleder meg til kvalmen forsvinner og at jeg ikke er så trøtt, men jeg får bare ta tiden til hjelp. Jeg har bestemt meg for at jeg skal klare dette, og jeg blir kvalm av tanken på valium og Imovane.

Solen skinner og jeg skal snart ut og nyte dagen. Håper dere får en strålende dag.

God klem fra Lillyen.

 

Jeg har ikke vært 100% ærlig med dere.

 

Dette er første dag jeg maktet å ta på meg sminke, siden lørdag forrige uke.

Jeg bestemte meg nemlig for å slutte HELT med valium, ikke noe nedtrapping eller noe, jeg ville bare slutte.

Jeg har fått valium for å roe ned osv etter jobb eller stressende dager, for å ikke få menieres anfall. Det har funket det i en viss periode.

Men en dag så bestemte jeg at nå er det nok. Kan ikke ty til valium hver gang jeg får et problem eller har lyst til å slappe av, det er ikke sånn livet er.

jeg merket i august at jeg hadde begynt å bruke valium på feil måte. Jeg kom hjem etter jobb og tok meg en valium, i stedet for kvelds mat. Og jeg gledet meg hver gang til jeg kunne parkere bilen for dagen for da kunne min kjære omfavne meg, (valiumen).

Nå har min kjære blitt en fiende for meg, jeg kjemper hver dag nå med å holde meg våken og prøve å være til stede. Jeg har ærlig talt ALDRI opplevd slike abstinenser, jeg fryser, svetter, er kvalm, utmattet, sover i 12 timer når jeg først får sove, mareritt, og angst osv. Så en ting skal jeg fortelle dere folkens!!!

Jeg skal ALDRI mer la noe ta kontroll over meg igjen!

Og hold dere unna slike ting! Det fører bare med seg konsekvenser hvis du ikke bruker dem på rett måte.

god klem fra Lillyen.

 

 

Søvnløs natt…

 

 

Har prøvd å sove i 3 timer nå, uten hell. Så jeg ligger på sofaen nå og håper det vil hjelpe.

Har hodepine og øynene detter igjen men får bare IKKE sove…

håper denne søvn greien bare er en kort overgang. Men jeg takler det meste, så jeg skal nok takle dette også skal dere se☺️

God natt klem fra Lillyen